Nieuws

Abrona ontwikkelt overvaltraining voor medewerkers

12 september 2013

Stel je voor: je bent aan het werk en ineens word je geconfronteerd met een overval. Hoe reageer je? Wat kun je doen? En wat moet je vooral niet doen? Abrona Vrije Tijd & Leren heeft een training ontwikkeld die medewerkers voorbereid op deze situatie. De training richt zich specifiek op medewerkers bij sociale ondernemingen en zorginstellingen. Dit komt tot uiting in de manier waarop de training is opgebouwd.

Inhoud training
Centraal binnen de training staat het RAAK-principe: ‘Rustig blijven, Accepteren, Afgeven en Kijken’. Elk onderdeel bestaat uit duidelijke stappen, die visueel ondersteund worden. De training bestaat uit een complete trainershandleiding, deelnemersmateriaal, DVD en twee posters.

Aanschaf pakket of in-company training
Het is mogelijk om de training aan te schaffen en er zelf binnen uw organisatie of bedrijf mee aan de slag te gaan. Ook bieden wij de mogelijkheid om bij u op locatie te komen trainen. De training wordt dan verzorgd door een ervaren docent(e). De  prijs voor afname van het complete  pakket bedraagt  € 200 inclusief btw. Een training op locatie inclusief pakket kost € 950 exclusief btw. en reiskosten.

Meer informatie
Wilt u meer weten, kijk dan op www.raakovervaltraining.nl of neem contact op met Abrona Vrije Tijd & Leren, Sigrid van der Meij, adviseur Maatschappelijke Inzet en Ontwikkeling, T (0346) 35 99 399 of per mail E sigrid.van.der.meij@abrona.nl