Nieuws

Amsta Karaad – een eigen gezicht binnen Amsta

05 februari 2014

Vanaf 4 februari 2014 is Amsta Karaad de naam waaronder zorgaanbieder Amsta de dienstverlening  aan mensen met een verstandelijke beperking aanbiedt. Relinde Weil van de Raad van Bestuur: “Met een eigen naam krijgt de professionele begeleiding, ondersteuning en/of behandeling van mensen met een verstandelijke beperking een eigen gezicht binnen Amsta. Tevens wordt onze expertise op dit gebied met de naam Amsta Karaad onderstreept.”

Door te werken met een eigen naam profileert Amsta haar zorgaanbod voor mensen met een verstandelijke beperking nog duidelijker binnen de organisatie en in de stad. Kameraad, advies, kracht en samenwerking zijn belangrijke waarden hierin. Amsta Karaad heeft een eigen huisstijl en een eigen kleur en is daardoor onderscheidend en herkenbaar.

Amsta Karaad, een naam die past bij de visie
In de visie van Amsta op dienstverlening staan de medewerkers naast de cliënt. Cliënten voeren zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven en krijgen de ruimte om zich te ontplooien en nieuwe ervaringen op te doen. Amsta Karaad gaat uit van de kracht van ieder persoon. Medewerkers werken samen met de cliënt aan een persoonlijk perspectief door constant in dialoog te zijn.

Diensten van Amsta Karaad
Amsta Karaad biedt ambulante en woonondersteuning, diagnostiek en behandeling en heeft een specialistisch zorgaanbod voor  mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en voor mensen met een ernstige en matige verstandelijke beperking (E&M VB).