Nieuws

Annette Imhof nieuwe bestuurder bij Vanboeijen

11 februari 2016

Annette Imhof, lid Raad van Bestuur van Aveleijn, wordt per 1 april a.s. bestuurder bij zorgaanbieder Vanboeijen in Assen. Willem den Hartog en Annette Imhof vormen sinds drie jaar het tweehoofdige bestuur van de Twentse  zorgaanbieder Aveleijn. Daarvoor was Annette Imhof algemeen directeur-provincie secretaris van de provincie Drenthe.

logo aveleijn

Drie jaar geleden is deze Raad van Bestuur gestart bij Aveleijn. De Raad van Bestuur heeft sterk ingezet op inhoudelijke sturing op de missie van Aveleijn: Leven vol betekenis. Samen met iedereen in de organisatie zijn zij daar goed in geslaagd. Aveleijn biedt zorg op maat aan cliënten in alle Twentse gemeenten. 

Bestuursvoorzitter Willem den Hartog: “Annette heeft gezorgd voor verbinding en heeft een grote rol gespeeld in de manier waarop we onze cliënten helpen het beste uit elke dag en uit zichzelf te halen. We hebben als een hecht team kunnen samenwerken. Het is jammer als dat eindigt, maar deze mooie kans bij Vanboeijen gun ik haar van harte.” 

Ook voorzitter van de Raad van Toezicht van Aveleijn, Pier Eringa, begrijpt dat Annette Imhof deze volgende stap in haar loopbaan zet: “Ze heeft een belangrijke en waardevolle bijdrage geleverd aan de koerswijziging die Aveleijn heeft gemaakt.”