Nieuws

Begeleiders trots op hun vak!

Leestijd: 2 minuten
29 oktober 2021

BPSW, de beroepsvereniging voor professionals in sociaal werk, heeft een e-magazine uitgebracht voor en door begeleiders in de gehandicaptenzorg.

Cover e-magazine voor begeleiders, uitgegeven door BPSW

Beroepsverening, ook voor begeleiders gehandicaptenzorg!

BPSW is dé beroepsvereniging van professionals in het sociaal werk, zoals maatschappelijk werkers, jeugd- en gezinsprofessionals, begeleiders in de gehandicaptenzorg, opbouwwerkers, casemanagers dementie en sociaal agogen. De vereniging wil onder meer bijdragen aan de professionaliteit en de beroepsontwikkeling.
Sinds 3 jaar bestaat er binnen BPSW een specifieke functiegroep begeleiders in de gehandicaptenzorg en inmiddels is een aantal begeleiders opgeleid tot ambassadeur in en voor de gehandicaptenzorg. Vanwege het 'verjaardagsfeestje' heeft BPSW onlangs een eenmalige e-magazine uitgebracht speciaal voor begeleiders in de gehandicaptenzorg met het thema Trots op je vak!
Het leuke van dit thema is, dat het aansluit bij de arbeidsmarktsite van de VGN Werken in de gehandicaptenzorg waar het motto is: Wàt een vak! 

Magazine Trots op je vak!

In het e-magazine komen verschillende begeleiders van diverse organisaties aan het woord. We kunnen kennismaken met hun vak en zij leggen uit waarom ze er trots op zijn. Uiteraard is er in het magazine aandacht voor hetgeen de functiegroep begeleiders in de gehandicaptenzorg de afgelopen jaren heeft gedaan en bereikt. Ook vind je er vlogs met bestuurders, de column van een begeleider en het favoriete recept van een cliënt.
Een van de vlogs is met VGN-voorzitter Boris van der Ham.

Een aan te raden en gemakkelijk te verspreiden magazine voor trotse begeleiders in de gehandicaptenzorg!

portretfoto van Gerard Schoep
Wil je meer weten?
Neem contact op met Gerard Schoep

Deze pagina is een onderdeel van: