Nieuws

Community Vastgoednetwerk: meld u aan

19 februari 2015

Wilt u met vakgenoten van gedachten wisselen over vastgoedonderwerpen, zoals legionella? Meld u dan aan voor de community van het Vastgoednetwerk.

De community Vastgoednetwerk bestaat al een tijdje, maar is nooit helemaal goed van de grond gekomen. Door verbeteringen aan de VGN-website en ontwikkelingen waarbij VGN-leden aangaven met elkaar van gedachten te willen wisselen, hebben we hebben besloten de community nieuw leven in te blazen.

Vakgenoten binnen handbereik

Momenteel zijn een kleine honderd vastgoedmedewerkers van VGN-leden lid van de community Vastgoednetwerk. Op een laagdrempelige manier kunt u via de community met al deze vakgenoten in contact komen, een vraag stellen op het forum, ontwikkelingen volgen etc. Een actueel onderwerp op de community is legionella. Maar ook andere onderwerpen, zoals registratiesystemen bij gemeenten voor gebouwen en gemeentelijke heffingen kunnen de revue passeren. Het is aan u.

Als communitydeelnemer ontvangt u automatisch een mail als iemand een vraag heeft gesteld op het forum, iemand een reactie heeft gegeven of als er een nieuw artikel is verschenen. Zo mist u niets.

Lid worden van de community

Om lid te worden van de community moet u een account hebben op de website van de VGN. Heeft u dat al? Dan kunt u stap 1 overslaan.

Stap 1: Een account aanmaken op de website van de VGN

 1. Ga naar www.vgn.nl/registratie.
 2. Vul het formulier in en klik op ‘registreren’.
 3. Bevestig uw registratie via een link in de mail die u krijgt.
 4. U ontvangt nu een mail met uw wachtwoord.
 5. Ga naar www.vgn.nl/login, vul uw gebruikersnaam (e-mailadres) en uw wachtwoord in.

  Wachtwoord aanpassen?
 6. Via de blauwe knop ‘Mijn VGN’ rechts bovenaan kun je je wachtwoord wijzen. Ook kun je daar een foto toevoegen en andere instellingen wijzigen.

Stap 2: Aanmelden community VGN e-Learnshop

 1. Ga naar www.vgn.nl/communities/overzicht (zorg dat u bent ingelogd).
 2. Scroll naar beneden en klik op ‘Aanmelden’ bij de community ‘Vastgoednetwerk’.
 3. Zodra de community-coördinator van de VGN uw aanvraag heeft goedgekeurd, ontvangt u een mail. Daarna heeft u toegang tot de community.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Frits Mul, fmul@vgn.nl.

Deze pagina is een onderdeel van: