Nieuws

De Lichtenvoorde houdt geslaagde vitaliteitsmiddag voor medewerkers

08 juni 2015

Vrijdagmiddag 5 juni 2015 werd in Paardensportcentrum Lichtenvoorde een vitaliteitsmiddag voor medewerkers van De Lichtenvoorde georganiseerd. Een bijzondere locatie helemaal passend bij het thema: Omdenken.Als speciale gasten waren oud wielrenner Tristan Hoffman en zijn vrouw Vera aanwezig. Een paar jaar geleden - bij de vorige vitaliteitsbijeenkomst - was Tristan Hoffman eveneens aanwezig om cliënten en medewerkers sportief in beweging te krijgen.

Deze vitaliteitsmiddag stond in het teken van mentale vitaliteit. Hoe ga je om in en vooral met verschillende situaties in je werk? En hoe zet je de situatie naar je hand? Of kan dat niet? Kun je iemands gedrag wel veranderen?

Een aantal cliënten wilden graag hun medewerking aan deze middag verlenen. Zo hielpen cliënten mee als spreekstalmeester, met de catering, als gastheer/gastvrouw en als fotograaf.

De heren van theatergroep Ja-Maar waren aanwezig om met hun Omdenkshow de medewerkers actief in beweging te krijgen. Dat ging ze prima af. De medewerkers deden flink mee en kregen veel nieuwe inzichten. We kijken terug op een zeer geslaagde middag.

De werkgroep Vitaliteit onderneemt voortdurend actie om het thema Vitaliteit levendig te houden binnen De Lichtenvoorde. Medewerkers mentaal gezond en gezond van lijf en leden zijn een voorbeeld voor cliënten. En dat vinden wij belangrijk! De Lichtenvoorde is actief in beweging!