Nieuws

De WerkUrenBerekenaar: Wat betekent meer (of minder) uren werken voor jóu?

31 maart 2021

Werken is voor jou, net als voor velen, waarschijnlijk een belangrijk onderdeel van wie je bent. Of dat nu komt door de zorg voor de cliënten, de contacten met je collega’s of de
nieuwe dingen die je leert. Misschien is dat ook door het inkomen dat je met je werkt verdient: voor nu en voor je pensioen later.

Werkurenberekenaar

Je inkomen is niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor je partner en je gezin. Zeker als er dingen gebeuren waar je liever niet aan wil denken: als het mis gaat met je relatie, één van jullie zijn baan verliest, arbeidsongeschikt raakt of komt te overlijden. Het is dus goed om te weten hoe je er financieel voor staat. En het kan ook waardevol zijn om eens te kijken wat het financieel betekent als je meer of minder gaat werken.

WerkUrenBerekenaar

Dat wordt nu een stuk makkelijker. Vanaf 31 maart kun je met de WerkUrenBerekenaar – een initiatief van Stichting Het Potentieel Pakken, het Nibud en WOMEN Inc. – op een eenvoudige manier berekenen wat het voor jouw portemonnee betekent als je meer of minder uren gaat
werken. Daarbij zie je niet alleen de gevolgen voor je salaris, maar ook voor je toeslagen, pensioenopbouw en andere aftrekposten. Het kost je maar 10 minuten.

Zoek jij ook uit wat werken waard is op www.WerkUrenBerekenaar.nl?

Maarten Huttner
Wil je meer weten?
Neem contact op met Maarten Hüttner