Nieuws

Deelname onderwijs-/studiebeurs

29 mei 2020

Elk jaar zijn er leerlingen die een belangrijke beslissing moeten nemen: welke vervolgopleiding ga ik kiezen. Voor veel van hen en hun ouders is dat niet altijd even makkelijk. Daarom is een goede oriëntatie cruciaal. Een onderwijs-/studiebeurs enthousiasmeert deze leerlingen voor het werk in een bepaalde sector, zoals de gehandicaptenzorg. Het is dé kans om iets te vertellen over het mooie werk wat wij doen binnen de gehandicaptensector en om nieuwe talenten te werven. Dit is belangrijk voor de toekomst van de zorg aan onze cliënten met een verstandelijke beperking. Zij kunnen niet zonder de begeleiding en ondersteuning van vakkundig en goed opgeleide medewerkers!

Studiekeuzebeurs 2019: samen zorg en welzijn

Studie-/ keuzebeurzen

Dus, lijkt het je als gehandicaptenzorgorganisatie leuk en goed om deel te nemen aan één van de studie-/ keuzebeurzen? Hieronder vind je een overzicht van de beurzen die in het najaar op het programma staan. Op elke beurs zijn nog een aantal plekken vrij.

Onderwijsbeurs Noordoost - vrijdag 2 & zaterdag 3 oktober - IJsselhallen Zwolle
Onderwijsbeurs Zuid - vrijdag 9 & zaterdag 10 oktober - Koningshof Veldhoven
Studiekeuzebeurs Midden - vrijdag 20 & zaterdag 21 november - Jaarbeurs Utrecht
Studiekeuzebeurs West - vrijdag 27 & zaterdag 28 november - Rotterdam Ahoy

Bekijk voor meer informatie zoals het bezoekersprofiel en de deelnamemogelijkheden hier de brochure

Aanmelden en informatie

Mocht je interesse hebben, dan kun je als organisatie contact opnemen met één van de accountmanagers van het Projecteam Onderwijs via info@onderwijsbeurzen.nl of 040-2979494. De VGN is bereid om mee te denken in de voorbereiding.