Nieuws

Digifit challenge 2024

01 februari 2024

Wegens groot succes organiseert Digivaardig in de zorg dit jaar een nieuwe Digifit challenge! Wil jij graag (nog meer) digitaal fit zijn en blijven? Doe dan mee met de kersverse challenges, van handige werktips tot leuke oefeningen voor thuis! Je doet de challenges die je zelf handig vindt!

Digifit Challenge 2024

Wanneer je meedoet aan de Digifit challenge, ontvang je elke werkdag in maart een mailtje met de challenge van die dag. Niet elke dag tijd? Geen zorgen, je doet gewoon de challenges die jij wilt, wanneer je wilt! Vorig jaar sloten meer dan 2200 deelnemers aan en 200 organisaties!

Word op een leuke manier digifitter en meld je aan hier aan voor dit jaar.

De Digifit challenge uitzetten in je organisatie

Organisaties kunnen het Digifit pakket wederom downloaden dit jaar, we zijn momenteel druk bezig de challenges vorm te geven. Het volledige pakket zal 14 februari online komen te staan en is weer gratis te downloaden.

Meedenken

Lijkt het je leuk om te sparren over de Maand van de digitale fitheid? Wil je bijvoorbeeld weten wat je als organisatie hiervoor kan doen? Sluit dan aan bij een van de sessies van Digivaardig in de zorg: op 1 februari van 10.00-11:00 (meld je hier aan) of op 14 februari van 10.00-11.00 (meld je hier aan).

Kijk voor meer informatie over digitale vaardigheid op de website van Digivaardig in de zorg.

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink

Deze pagina is een onderdeel van: