Driestroom opent webwinkel

Een houten kinderfornuis, een porseleinen servies of een kleurrijk schilderij. Zomaar een greep uit de prachtige producten die VGN-instelling Driestroom in haar pas geopende webwinkel 3Shop aanbiedt. Alle producten zijn gemaakt door cliënten.

Donderdag 24 januari verrichtte Wim Muilenburg, bestuurder van Driestroom, de livegang van de website. “Het geloof in ‘meedoen’ is diep geworteld binnen Driestroom", vertelt Muilenburg. "Al sinds onze beginjaren doen onze cliënten mee, in de maatschappij en op de werkvloer. In officiële termen hebben zij een afstand tot de arbeidsmarkt. De webwinkel 3Shop! laat zien dat afstand een zeer relatief begrip is.

3Shop! is tot stand gekomen met dank aan onze cliënten en wordt nu vrijwel zelfstandig door hen gedraaid. En wat te denken van de producten die via de webwinkel verkocht worden? Allemaal gemaakt door cliënten op onze eigen (creatieve) locaties en Wmo-centra! Elke dag word ik blij als ik zie wat onze cliënten realiseren."

Benieuwd naar de webwinkel? Of op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Surf dan naar 3shop.nl en bekijk de mooie, grappige en vooral authentieke producten.