Nieuws

Een boodschap voor jouw zorgheld

10 december 2020

Voor veel medewerkers in zorg en welzijn ziet het werk er dit jaar anders uit, ook tijdens de feestdagen. Daarom maakt Ik Zorg het deze decembermaand voor iedereen mogelijk een persoonlijke videoboodschap te maken en deze te versturen naar zijn of haar zorgheld. Bijvoorbeeld om iemand te bedanken, te laten weten hoe trots je op diegene bent, of om iemand die dit jaar voor het eerst tijdens de feestdagen in zorg en welzijn werkt extra fijne dagen te wensen.

IkZorg trots op zorg en welzijn

Stuur een leuke boodschap

Ken je iemand die in de gehandicaptenzorg werkt die een leuke boodschap verdient? Via trots.ontdekdezorg.nl kan je nu iemand verrassen met een persoonlijke video met feestelijke animatie. De video maak je in een paar eenvoudige stappen en deel je vervolgens via Facebook, LinkedIn, Twitter, mail of Whatsapp. Samen streven we ernaar dat zoveel mogelijk medewerkers uit zorg en welzijn een liefdevolle video krijgen in december.

Over de campagne Ik Zorg

De campagne Ik Zorg is een samenwerking van werknemers- en werkgeversorganisaties, branche- en beroepsverenigingen in de sector zorg en welzijn en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). De campagne is onderdeel van een brede aanpak om te zorgen voor voldoende medewerkers die goed zijn toegerust voor en tevreden zijn met het belangrijke werk dat zij doen. Kijk voor meer informatie op ontdekdezorg.nl.

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink

Deze pagina is een onderdeel van: