Nieuws

'Nederland Onbeperkt' en de VGN wensen u prettige feestdagen en een sprankelende jaarwisseling

21 december 2016

Met een sfeervolle kerstclip sluiten de panelleden van Nederland Onbeperkt 2016 en ook de eerste drie campagnemaanden af. De clip is een weerspiegeling van een bovenliggend doel van de campagne: mensen met een beperking zichtbaarder maken en aansluiting laten vinden bij de rest van de samenleving. Tijdens de opnamen genoten de ‘gezichten’ van de campagne van een Kerstlunch en spraken voor de camera hun persoonlijke boodschap voor de feestdagen uit. De VGN voegt daar haar boodschap aan toe: prettige Kersdagen en een gezellige jaarwisseling!

Vol gas

De campagne Nederland Onbeperkt gaat na de feestdagen vol gas door. Niet voor niets is het motto van de campagne ‘Zo ver zijn we gekomen. En we willen door.’ De eerste acht weken van het nieuwe jaar staat het thema ‘werken’ centraal. Daarna zal het campagneteam zich ook volop gaan mengen in de actualiteit rond de Tweede Kamerverkiezingen half maart. Er zullen in de loop van 2017 nog vele, VN-verdrag gerelateerde thema’s aandacht krijgen, steeds voor een periode van acht weken.

Veel respons

In de afgelopen weken doken de panelleden onder andere op tijdens regionale bijeenkomsten. De insteek, stijl en het doel van de campagne blijken keer op keer goed aan te slaan. Op www.nederlandonbeperkt.nu is te lezen hoe steeds meer mensen met een beperking aansluiting vinden bij de campagne en hun verhalen delen. Reacties via Facebook, Twitter, e-mail en telefoon leveren een constante stroom aan ervaringen op die ontroert, inspireert en... bevestigt: Nederland Onbeperkt is een campagne die de gehandicaptensector zichtbaarder maakt en voor aansluiting zorgt. 

embed: https://youtu.be/vGIJNnMLu-M

Noortje Smit lachend
Wil je meer weten?
Neem contact op met Noortje Smit

Deze pagina is een onderdeel van: