Nieuws

Ellis Jongerius nieuwe directeur Vereniging LFB

29 juni 2020

De Ledenraad van de LFB heeft op zaterdag 27 juni Ellis Jongerius (1985) gekozen als nieuwe directeur van vereniging LFB. Ellis volgt daarmee per 1 juli 2020 Conny Kooijman op, die na 25 jaar afscheid neemt als directeur vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Portretfoto van Ellis Jongerius

Ellis Jongerius werkt al ruim 12,5 jaar bij de LFB. Inmiddels werkt zij al ruime tijd bij afdeling Scholing & Training, waar ze mensen echt weet te inspireren en raken met haar persoonlijke verhaal en haar enthousiasme. Ellis is ervaringsdeskundige en weet als geen ander hoe het is en voelt om als iemand met een beperking onderdeel te zijn van onze samenleving. 

Afscheid Conny

Conny heeft zich de afgelopen 25 jaar met hart en ziel ingezet voor de LFB. Later dit jaar zal er op een passende wijze aandacht worden besteed aan het afscheid van Conny als directeur LFB. Gelukkig zal zij voor de LFB actief blijven als ervaringsdeskundige!

De LFB

De LFB en de VGN hebben al jaren een bijzondere samenwerking. De LFB is de landelijke belangenorganisatie door en voor mensen met een verstandelijke beperking. De LFB heeft meer dan 100 medewerkers waarbij 75% van de medewerkers een (licht) verstandelijk beperking heeft. De LFB komt op voor mensen met een verstandelijke beperking, zorgt voor begrijpelijke informatie en organiseert bijeenkomsten, trainingen en workshops om mensen met een verstandelijke beperking sterker te maken.

 

    Noortje Smit lachend
    Wil je meer weten?
    Neem contact op met Noortje Smit

    Deze pagina is een onderdeel van: