Nieuws

EMB Congres ‘Kijk! Een frisse blik.. Mijn familie & ik’

10 januari 2020

Op 26 maart 2020 vindt het EMB congres ‘Kijk! Een frisse blik.. Mijn familie & ik’ plaats bij de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Het is dé dag om actief kennis met elkaar te delen rondom EMB. Wil je een workshop geven tijdens dit congres? Heb je belangstelling voor een stand op de informatiemarkt? Of wil je erbij zijn als bezoeker? Meld je dan snel aan!

EMB congres

Het EMB Congres brengt begeleiders en familieleden die betrokken zijn bij mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) bij elkaar. Het is dé dag om actief kennis met elkaar te delen. Ook dit jaar richten we ons op familiegerichte ondersteuning. We hebben extra aandacht voor de rol van broers en zussen, ook wel bekend als ‘brussen’.  Alle betrokkenen samen aan zet, voor steeds een frisse blik. Een blik die het leven van mensen met EMB en alle mensen om hen heen, kan verrijken. 

Familiegerichte ondersteuning

Dit landelijke evenement van het Platform EMG brengt professionals, ouders en verwanten die betrokken zijn bij mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) bij elkaar. Het is dé dag om actief kennis met elkaar te delen. Ook dit jaar is het congres gericht op familiegerichte ondersteuning. Er is extra aandacht voor de rol van broers en zussen, ook wel bekend als ‘brussen’.  Alle betrokkenen samen aan zet, voor steeds een frisse blik. Een blik die het leven van mensen met EMB èn alle mensen om hen heen, kan verrijken.

Meer informatie

Wil je meer weten over het programma of wil jij je als bezoeker, workshopleider of standhouder aanmelden? Kijk dan op de website van het EMB Congres.

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink