Nieuws

Gezocht: jonge ambassadeurs van de zorg

01 oktober 2021

CNV Jongeren, initiatiefnemer van Ambassadeurs van de Zorg, is op zoek naar nieuwe ambassadeurs en nieuwe influencers. Zorgambassadeurs gaan bij middelbare scholen langs om te vertellen wat werken in de zorg en welzijn inhoudt, met als doel dat meer jongeren kiezen voor een opleiding of baan in de sector.

Ambassadeur zorg

Met het aanbreken van een nieuw ambassadeursjaar, gaat CNV Jongeren weer nieuwe ambassadeurs werven en trainen! Ambassadeurs van de Zorg zijn getrainde studenten en starters uit de zorg en welzijn die scholieren laten zien hoe divers, waardevol én leuk het werken in de zorg- en welzijnssector is, zodat meer jongeren kiezen voor een opleiding of baan in de sector. Dit alles om de personeelstekorten in de zorg en welzijn tegen te gaan. Enorm belangrijk, zoals afgelopen jaar is gebleken! Benieuwd naar de resultaten van afgelopen jaar? Bekijk de infographic!

Meer informatie 

Meer informatie vind je op de website van CNV Jongeren. Daar is ook een aanmeldformulier te vinden. In onderstaande flyer kun je lezen wat het ambassadeurschap inhoudt, wat je gaat doen en wat er van je wordt verwacht. Benieuwd naar een sneak preview van de voorlichting die de ambassadeurs geven? Bekijk dan de online voorlichting.

Redactie VGN

Deze pagina is een onderdeel van: