Nieuws

Han Nakken Prijzen 2016 bekend gemaakt

07 november 2016

De winnaars van de Han Nakken Prijs 2016 zijn vandaag bekend gemaakt. Deze prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt door het Research Centre on Profound and Multiple Disabilities van de Rijksuniversiteit Groningen voor de beste wetenschappelijke prestatie en de opmerkelijkste praktijkprestatie op het gebied van personen met Zeer Ernstige Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB).

gouden beker prijs

De wetenschapsprijs gaat naar Dr. Kirsten van den Bosch (Hanzehogeschool) voor haar artikel The Role of Sound in Residential Facilities for People with Profound Intellectual and Multiple Disabilities, dat in maart 2016 is gepubliceerd in het Journal of Policy and Practice in Intellectual Disabilities

De praktijkprijs is toegekend aan: Harriët Schoenmakers en Nadi de Vos-Dijkslag, beiden gedragsdeskundigen bij Amerpoort. Voor hun boek  Pubers laten van zich horen. Over jongeren met ernstige meervoudige beperkingen.

De uitreiking vond plaats op vrijdagmiddag 9 december 2016. Lees hier het uitgebreidere bericht van de Rijksuniverseit Groningen.

Johan de Koning
Wil je meer weten?
Neem contact op met Johan de Koning

Deze pagina is een onderdeel van: