Nieuws

Hans Waardenburg nieuwe bestuurder VGN

12 april 2016

Hans Waardenburg, voorzitter Raad van Bestuur van Stichting Zuidwester, is op 7 april toegetreden tot het bestuur van de VGN. Samen met Heleen Griffioen neemt hij in het bestuur de portefeuille Werkgeverszaken op zich.

Het VGN-bestuur is blij met de benoeming van Hans Waardenburg, die voor de VGN al actief is als lid van de onderhandelingsdelegatie voor de CAO Gehandicaptenzorg. Hans Waardenburg beschikt over een ruime bestuurlijke ervaring binnen de gehandicaptenzorg. Zo was hij eerder werkzaam als voorzitter van raad van bestuur bij Middin. En ook heeft Waardenburg meerdere nevenfuncties vervuld in het toezicht bij speciaal onderwijs en rondom de beleidsontwikkeling voor mensen met NAH, in opdracht van de Hersenstichting.

Waardenburg over zijn toekomstige rol bij de VGN: “Als bestuurslid van de VGN vind ik het onder meer belangrijk dat de CAO aansluit op de praktijk bij gehandicaptenzorginstellingen. Teams geven steeds vaker zelf invulling aan het werk. De CAO-afspraken moeten dit mogelijk maken. De gehandicaptenzorg is een prachtige sector om in te werken. Ik ga mijn steentje eraan bijdragen om dit zo te houden."

Het bestuur van de VGN is blij met de komst van Waardenburg en ziet uit naar de samenwerking.

Deze pagina is een onderdeel van: