Nieuws

Bestuurder Hans Waardenburg vertrekt bij Middin

09 december 2013

Hans Waardenburg, voorzitter Raad van Bestuur bij Middin, vertrekt per 1 maart 2014 bij zorgorganisatie Middin. Hij heeft een functie aanvaard als voorzitter Raad van Bestuur bij Zuidwester. Zuidwester is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking, werkzaam in Noord-Brabant, Zeeland en het zuiden van Zuid-Holland.

Hans Waardenburg heeft bijna dertig jaar gewerkt voor Middin en haar rechtsvoorgangers. “In die jaren heb ik met veel enthousiasme een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van de organisatie. Ik heb, gezien mijn leeftijd, de behoefte om mijn kennis en ervaring nog een keer in een nieuwe werkomgeving in te zetten. Zuidwester is toe aan een volgende stap in haar ontwikkeling  en daar zet ik mij graag voor in.”

Middin betreurt het vertrek enorm en raakt een deskundige en betrokken bestuurder kwijt. Jan van der Kruis, voorzitter Raad van Toezicht: “Hans Waardenburg heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de verbetering van kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking en ouderen. We zijn hem zeer dankbaar voor de wijze waarop hij Middin heeft geleid. Middin is een gezonde, robuuste organisatie die goed het hoofd kan bieden aan huidige en toekomstige ontwikkelingen. Hij is daar in hoge mate verantwoordelijk voor. We begrijpen zijn overwegingen voor deze stap in zijn carrière en wensen hem veel succes. Zuidwester willen we feliciteren met de komst van een goede en deskundige bestuurder.”

De Raad van Toezicht beraadt zich nog over de te nemen stappen rond de opvolging van Hans Waardenburg. Tot die tijd zal Gertrude van den Brink, lid Raad van Bestuur, het bestuur vormen.