Nieuws

Gertrude van den Brink nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Middin

19 december 2013

Gertrude van den Brink volgt op 8 januari Hans Waardenburg op als voorzitter Raad van Bestuur van Middin. Sinds 1 juni 2012 is Van den Brink werkzaam bij Middin als lid Raad van Bestuur. Daarnaast is zij bestuurslid bij de VGN.

Afbeelding van Gertrude van den Brink

De Raad van Toezicht is zeer tevreden met de benoeming van Gertrude van den Brink. Jan van der Kruis, voorzitter Raad van Toezicht: “De afgelopen anderhalf jaar heeft ze in- en extern een sterke positie verworven. Wij hebben alle vertrouwen in haar en de wijze waarop zij Middin leidt.”

Gertrude van den Brink noemt Middin een mooi bedrijf waar ze graag leiding aan geeft. “Middin kan goed inspelen op de veranderende zorgomgeving. We hebben een goede positie in Zuid-Holland en zijn met een breed productenpakket van betekenis in de langdurige zorg en de ondersteuning aan kwetsbare burgers. Midden in de wijk, midden in de samenleving. Daar staan we voor. Onze expertise in de zorg aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel en ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking gaan we verder uitbouwen.”

De Raad van Toezicht start op korte termijn met de werving van een nieuwe bestuurder met wie Gertrude van den Brink de Raad van Bestuur zal gaan vormen.