Nieuws

Het Grote Zorgdebat ook live te volgen via Skipr

21 augustus 2012

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn zelf het Grote Zorgdebat op woensdag 29 augsutus 2012 bij te wonen, biedt Skipr een livestream van het debat op haar website. Hiertoe is besloten vanwege een overweldigende belangstelling voor het debat. Er zijn inmiddels 1100 aanmeldingen. Daarnaast staan er zo’n 150 belangstellenden op een wachtlijst.

Tijdens het debat zullen de woordvoerders van negen politieke partijen met elkaar debatteren over vier stellingen: 
- Anne Mulder (VVD),
- Lea Bouwmeester (PvdA),
- Fleur Agema (PVV),
- Hanke Bruins Slot (CDA),
- Henk van Gerven (SP),
- Pia Dijkstra (D66),
- Linda Voortman (GroenLinks),
- Joël Voordewind (ChristenUnie)
- Elbert Dijkgraaf (SGP).
Het debat wordt geleid door het Nederlands Debat Instituut (NDI).

Mediapartner  
Skipr is mediapartner van Het Grote Zorgdebat. In aanloop naar het debat publiceert Skipr interviews met vertegenwoordigers van de organiserende partijen, waaronder met Heleen Dupuis (voorzitter VGN). Deze zijn te vinden op  op Skipr webtv.
Blogs van vertegenwoordigers van de organiserende partijen, waaronder van VGN-directeur Hans Schirmbeck, en andere artikelen over de Tweede Kamerverkiezingen zijn terug te vinden in het dossier over de verkiezingen.

Het debat vindt 29 augustus van 16.00 uur tot 18.00 uur plaats.  
De organiserende partijen zijn: V&VN, Actiz, KNMP, PlatformVG, de LHV, BTN, de KNMG, De Orde van Medisch Specialisten, de NFU, de NVZ, de CG-Raad, Zorgverzekeraars Nederland, de NPCF, GGD Nederland, VGN en SGF.