Nieuws

Skipr zendt Het Grote Zorgdebat live uit

28 augustus 2012

Er is enorm veel belangstelling voor ‘Het Grote Zorgdebat’ dat vanmiddag 29 augustus wordt gehouden in congrescentrum Nieuwegein (NBC). Tijdens het debat zullen de woordvoerders van negen politieke partijen met elkaar debatteren over stellingen. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn het Grote Zorgdebat bij te wonen, biedt Skipr een livestream van het debat op haar website. Het debat vindt van 16.00 uur tot 18.00 uur plaats.

Het debat is te volgen op de live pagina van Skipr. Aansluitend op het debat registreert Skipr de reacties van de belangrijkste veldpartijen. De reacties staan vanaf woensdagavond als videoreportage op de website van Skipr.

Tijdens het debat zullen de woordvoerders van negen politieke partijen met elkaar debatteren over vier stellingen: - Anne Mulder (VVD), - Lea Bouwmeester (PvdA), - Fleur Agema (PVV), - Hanke Bruins Slot (CDA), - Henk van Gerven (SP), - Pia Dijkstra (D66), - Linda Voortman (GroenLinks), - Joël Voordewind (ChristenUnie) - Elbert Dijkgraaf (SGP). Het debat wordt geleid door het Nederlands Debat Instituut (NDI).

In aanloop naar het debat publiceert Skipr interviews met vertegenwoordigers van de organiserende partijen, waaronder met Heleen Dupuis (voorzitter VGN). Deze zijn te vinden op  op Skipr webtv. Skipr publiceert  ook de blogs van vertegenwoordigers van de organiserende partijen, waaronder van VGN-directeur Hans Schirmbeck.

Mediapartner  
Skipr is mediapartner van Het Grote Zorgdebat. De organiserende partijen zijn: V&VN, Actiz, KNMP, PlatformVG, de LHV, BTN, de KNMG, De Orde van Medisch Specialisten, de NFU, de NVZ, de CG-Raad, Zorgverzekeraars Nederland, de NPCF, GGD Nederland, VGN en SGF.

Dianne van der Veen
Wil je meer weten?
Neem contact op met Dianne van der Veen