Hoe kijkt u aan tegen kwetsbare mensen tijdens de coronacrisis?

De COVID-19 pandemie vormt een ernstige bedreiging voor de volksgezondheid en stelt de maatschappij voor grote uitdagingen. Naar aanleiding van deze situatie doet de Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking onder leiding van prof. dr. Petri Embregts (Tranzo, Tilburg University) onderzoek naar hoe mensen in Nederland aankijken tegen ouderen en mensen met een verstandelijke beperking, ten tijde van COVID-19. Uw hulp bij dit onderzoek is van groot belang!

wereldkaart met daarover heen een tekst met covid 19

Meedoen aan dit onderzoek 

Bent u 18 jaar of ouder? U kunt meedoen door vóór 22 december 2020 een korte anonieme vragenlijst in te vullen (maximaal 15 minuten), via deze link.

Er worden 10 VVV-bonnen ter waarde van 25 euro verloot onder iedereen die de vragenlijst heeft ingevuld. Vul aan het einde van de vragenlijst uw e-mailadres in om hierop kans te maken.  De onderzoekers bedanken u alvast hartelijk voor uw bijdrage!

Meer informatie of vragen

Mocht u vragen hebben of graag meer informatie ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Roos Dekker via m.r.dekker@tilburguniversity.edu 
 

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Marion Kersten
Telefoonnummer
06-13205983
Marion Kersten