Nieuws

Oproep: doe mee aan onderzoek naar kennisdeling en -toepassing in coronatijd

30 juli 2021

De Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking (AWVB; Tranzo, Tilburg University) onderzoekt onder leiding van prof. Petri Embregts de verschillen tussen de coronatijd en de tijd vóór corona in wat maakt dat kennis gedeeld wordt. Doel is het verbeteren van het delen en toepassen van kennis door zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg. Doe mee en vul de vragenlijst in.

Coronavirus op blauwe achtergrond

Achtergrond

Om je werk goed te kunnen doen is kennis nodig. Zo is het in coronatijd bijvoorbeeld belangrijk om kennis te hebben over de coronamaatregelen, zoals handhygiëne, 1,5 meter afstand houden en bezoekregeling. Rondom het delen van kennis weten we welke factoren belangrijk zijn. Met deze vragenlijst willen we kijken of deze factoren ook belangrijk zijn bij kennisdeling in tijden van corona.

Deel je kennis

Begeleiders, gedragsdeskundigen en (para)medici kunnen de vragenlijst  invullen. Dit kost ongeveer 15 minuten. Onder de reacties verloten we vijf VVV-bonnen ter waarde van € 15,-. 

Vragen?

 Dan kunt u contact opnemen met Marion Kersten via M.C.O.Kersten@Tilburguniversity.edu. Zij wordt voor dit onderzoek vanuit de VGN gedetacheerd bij AWVB van de Universiteit Tilburg.

Marion Kersten
Wil je meer weten?
Neem contact op met Marion Kersten

Deze pagina is een onderdeel van: