Nieuws

Kom kijken bij Pluryn op zaterdag 18 maart

13 maart 2017

Nederlandse zorg- en welzijnsorganisaties openen op de derde zaterdag van maart hun deuren voor het publiek. Dat doen ze in het kader van de Open Dag van Zorg en Welzijn, de afsluiting van de Week van Zorg en Welzijn. Ook tal van Pluryn-locaties presenteren zich zaterdag 18 maart aan iedereen die belangstelling heeft voor de zorg voor mensen met complexe problematiek.

Altijd al een keer bij een zorgvoorziening voor mensen met complexe problematiek willen kijken? Of op zoek naar een uitdagende baan? Kom dan op zaterdag 18 maart kijken bij Pluryn. Maar ook mensen die meer willen weten over vrijwilligerswerk of zich willen oriënteren op een opleiding of stage kunnen terecht. En natuurlijk staan de deuren open voor iedereen die meer wil weten over het zorgaanbod van Pluryn of die gewoon eens een kijkje wil nemen bij een locatie die normaal niet voor publiek geopend is. Er is informatie verkrijgbaar en er zijn op verschillende locaties extra activiteiten. 

Maatschappelijke ondernemingen

Ook twee maatschappelijke ondernemingen doen mee aan de Week van Zorg en Welzijn. Bloesem Theehuis in Herpen heeft rondleidingen op 14 en 16 maart en Nezzo print en creatie in Druten op 16 maart.
 
Kijk op www.pluryn.nl voor een overzicht van alle deelnemende Pluryn-locaties, met adressen, extra activiteiten en openingstijden.
Kijk voor meer informatie over werken bij Pluryn, stagelopen en vrijwilligerswerk ook op www.werkenbijpluryn.nl.

 

Deze pagina is een onderdeel van: