Nieuws

Kun jij informatie over werken in de gehandicaptenzorg goed vinden?

10 juli 2019

Is informatie over werken in de gehandicaptenzorg goed te vinden? Doe mee aan ons onderzoek! De komende jaren zijn er veel extra collega’s nodig in onze branche. Daarom heeft de VGN heeft de website wateenvak.nl gelanceerd. Hierop staat alle informatie over werken in de gehandicaptenzorg én vacatures van zorgorganisaties.

gehandicaptezorg

Overweeg je om in de gehandicaptenzorg te werken of ben je al een zij-instromer, dan zijn we voor ons onderzoek op zoek naar jou! We horen graag over jouw beeld of ervaring van de overstap naar werken in de gehandicaptenzorg. We willen hierbij graag inzoomen op hoe je de website ervaart en of het echt helpt een duidelijk beeld te scheppen van werken in de gehandicaptenzorg. Is de website aantrekkelijk genoeg en helpt deze in het maken van de keuze? Ook als je niet van plan bent om in te stromen in de gehandicaptenzorg ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen en je mening te geven.

Het onderzoek

Het onderzoek bestaat uit een interview en het samen doorlopen van de website https://www.werkenindegehandicaptenzorg.nl/. De locatie waar het onderzoek plaats vindt, stemmen we onderling af.

Meld je aan

Aanmelden voor het onderzoek kan door een mail te sturen naar ldevries@vgn.nl. Wil je liever dat wij contact met jou zoeken? Laat dan jouw emailadres achter.

Vragen?

Heb je vragen over het onderzoek? Neem dan contact op met Linde de Vries via ldevries@vgn.nl of 0634823947.

Linde de Vries is masterstudente in de richting Communicatie en Innovatie aan de Universiteit Wageningen. Dit onderzoek voert zij uit in opdracht van de VGN in het kader van haar stage.

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink

Deze pagina is een onderdeel van: