Nieuws

Meer weten over arbeidsmarktcampagne? Meld u aan!

22 december 2017

De gehandicaptenzorg zoekt 10.000 medewerkers. Om die te vinden, starten we volgend jaar een arbeidsmarktcampagne waarbij we ons richten op zij-instromers. Maandag 22 januari organiseren we een bijeenkomst, waarbij we u bijpraten over onze plannen en horen we graag wat u van de VGN nodig heeft om uw vacatures in te kunnen vullen.

De VGN wil de ervaringen opgedaan in de Facebookcampagne 'Wát een Vak' gebruiken in een wervingscampagne gericht op zij-instromers. We willen deze brede doelgroep aanspreken op aspecten als écht levenslange en levensbrede zorg bieden en de zingeving voor henzelf benadrukken.

Daarbij denken we dat investeren in het arbeidsmarktimago bijdraagt aan het vergroten van het arbeidspotentieel voor de sector. Voor velen is de diversiteit in cliëntgroepen, de inzet van technologie en de stoere kant van het vak nog onbekend.

De VGN heeft de afgelopen periode de nodige stappen gezet. Het is nu (hoog) tijd resultaten met u te bespreken, gezamenlijke acties te formuleren en afspraken te maken om de (onderlinge) ondersteuning vorm te geven.

Daarom nodigen we van harte uit om op 22 januari aanstaande van 12.30 tot 16.00 uur in Utrecht (Oudlaan 4) hierover met elkaar van gedachten te wisselen. We starten de bijeenkomst met een staande lunch.

Wat gaan we deze middag doen?

  • 12.30 uur      Inloop en lunch
  • 13.00 uur      Welkom en toelichting wat de VGN ondernomen heeft
  • 13.20 uur      Wat beweegt zij-instromers?
  • 13.40 uur      Toelichting op concept arbeidsmarktcampagne
  • 14.00 uur      Samen aan de slag: hoe versterken we elkaar en wat is daarvoor nodig?
  • 15.30 uur      Delen uitkomsten en prioritering
  • 16.00 uur      Einde

 

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

Graag tot maandag 22 januari! Heeft u vragen over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Maarten Hüttner.

Maarten Hüttner
Wil je meer weten?
Neem contact op met Maarten Hüttner

Deze pagina is een onderdeel van: