Meld je aan voor de Kenniskaravaan NAH

Meld je aan voor de Kenniskaravaan NAH - Gelijk Begrepen op 16 maart in Utrecht.

Afbeelding van een begeleider die haar hand steunend laat rusten op de schouder van een cliënt. Staat voor forensische zorg.

Gezien worden op je kwaliteiten en tegelijkertijd rekening houden met je beperkingen, dat is belangrijk voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Helaas is dit in onze samenleving niet vanzelfsprekend. De gevolgen: steeds opnieuw je verhaal moeten vertellen, onbegrip en je niet gehoord voelen. Hulpverleners zijn op zoek naar handvatten om de zorg (nog) beter af te stemmen op de vragen, wensen en levens van mensen met NAH. 

Wat we gaan doen?

Het Nationaal Programma Gewoon Bijzonder organiseert karavaanbijeenkomsten zodat veel mensen kennis kunnen maken met onderzoeksprojecten, de ervaringen en de resultaten. Tijdens deze bijeenkomst delen we de resultaten van het NAH-Kennisnetwerk in de afgelopen drie jaar van (inter)actief onderzoek. De bijeenkomst geeft een inkijkje in de (aankomende) eindproducten. Vanuit verschillende perspectieven (hulpverlener, ervaringsdeskundige, verwant, sociaal domein) lichten we deze resultaten en producten toe. In gesprek kijken we hoe dit het leven en de ondersteuning van mensen met NAH en hun naasten kan verbeteren. Daarin staan steeds drie uitgangspunten centraal: slimmer vragen, gelijkwaardig samenwerken en beter organiseren.

Aanmelden en meer informatie op het Kennisplein Gehandicaptensector

Wil jij je aanmelden of wil je meer weten over de Kenniskaravaan NAH - Gelijk Begrepen zoals het volledige programma, praktische informatie of over de workshops? Kijk dan op het Kennisplein Gehandicaptensector.

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Sam van den Brink
Telefoonnummer
06-20142755
Sam van den Brink