Nieuws

Nieuwe directeur voor Zideris

14 december 2012

Per 1 maart 2013 start de heer Joost Meijs bij Zideris als nieuwe directeur. Hij vervangt daarmee Ineke van Dam die deze functie ad interim vervulde sinds het voorjaar van 2012.

Joost Meijs is 46 jaar en woont in Hilversum. Op dit moment is hij directeur / bestuurder van de Stichting Kinderopvang Purmerend, een organisatie met 1.300 plaatsen voor kinderen en 330 medewerkers. De heer Meijs was eerder onder andere werkzaam als directeur van de Stichting Bedrijfsfonds Apotheken en adjunct-directeur van de NVA (brancheorganisatie assurantie- en financieel adviseurs).
 
Breed draagvlak
Joost Meijs vervangt mevrouw Ineke van Dam die sinds voorjaar 2012 de functie van directeur Zideris ad interim vervulde. De Cliëntenraad, de Ondernememingsraad en het Managementteam van Zideris zijn bij de benoemingsprocedure betrokken geweest en hebben positief over de benoeming van Joost Meijs geadviseerd.
 
Veranderde zorg
In de komende tijd staan er veel en grote veranderingen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperkingen op stapel. Ook binnen Zideris. Dit zijn de gevolgen van overheidsbeleid. Zideris en de nieuwe directeur Joost Meijs hebben de ambitie om de beste zorgaanbieder te worden in die langdurige zorg voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincies Utrecht en Gelderland.
 
Zideris
Zideris is een kleinschalige organisatie met een eigen gezicht. Onder het motto ‘eigenzinnige zorg’ biedt Zideris professionele begeleiding en ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking in de provincies Utrecht en Gelderland.