Nieuws

Nieuwe editie Sterk! over complexe problematiek

27 juni 2014

De nieuwe editie van Sterk! is verschenen. Sterk! is het magazine van Pluryn voor relaties, cliënten en medewerkers. Pluryn is er voor mensen met de zwaarste zorgvraag, bij wie problematiek op meerdere domeinen aan de orde is. In de nieuwe editie van magazine Sterk! geeft Pluryn een indruk van wat zorgvragers kunnen verwachten. Bijvoorbeeld grip krijgen op het eigen leven, vertrouwen ontwikkelen in eigen kunnen, destructief gedrag keren, op zichzelf leren wonen, werken…

Het gloednieuwe Living Lab van Pluryn mag in Sterk! niet ontbreken. In de koers die Pluryn vaart, speelt eHealth een belangrijke rol. Online zorg wordt onderdeel van de aangeboden diensten. Het Living Lab is een van de plekken waar cliënten en medewerkers zich kunnen laten inspireren en het gesprek met elkaar aangaan over de nieuwste technologieën en toepassingen.

Verder reisde de redactie met Jeremy naar Den Haag voor een ontmoeting met kinderombudsman Marc Dullaert. Marc Dullaert maakt zich sterk voor het voortbestaan van landelijk werkende specialistische instellingen voor jeugdzorg en orthopedagogiek zoals De Hoenderloo Groep, De Beele en Jan Pieter Heije.

Dit en nog veel meer is te lezen in Sterk! Klik hier om Sterk! te bekijken of hier om een exemplaar te bestellen.