Nieuws

Online platform No Limits Network zoekt reporters en leden

18 januari 2016

No Limits Network van KRO-NCRV is een online platform voor jonge mensen die beperkt worden, maar zich niet beperkt voelen. Via verschillende populaire mediaplatforms wil het platform aantonen dat een beperking echt niet strijdig hoeft te zijn met idealen of ambities. Om meer bekendheid te geven aan deze missie is het netwerk druk bezig om zich uit te breiden.

Een beperking hoeft je niet te weerhouden om dromen en ambities te hebben. Deze boodschap is het uitgangspunt van No Limits Network en staat centraal in hun live radio-uitzending, op de website Nolimitsnetwork.nl, op Facebook en op Youtube. De reporters van No Limits Network hebben allemaal een beperking en maken zelf reportages, houden interviews en maken radio. Er wordt niet uitgegaan van de beperking, maar van de eigen kracht.

Nieuwe reporters gezocht

Om het netwerk nog verder te versterken, zoekt No Limits Network nieuwe reporters. Mensen met een beperking die graag willen laten zien wat ze kunnen, worden van harte uitgenodigd om auditie te doen. Geïnteresseerden kunnen zich voor zaterdag 23 januari opgeven voor de Blind Auditions door een mail te sturen naar nln@kro-ncrv.nl. Iedereen die wordt uitgekozen om aan de Blind Auditions mee te doen, krijgt een masterclass radio maken van Ruud de Wild.

Leden NLN mailinglijst

Ook zoekt het platform nieuwe leden voor de NLN mailinglijst. Via deze lijst vraagt No Limits Network hulp bij verschillende zaken, bijvoorbeeld als ze iemand zoeken in een bepaald gedeelte van het land, een gastreporter zoeken of een vraag hebben over een bepaalde beperking. Geïnteresseerden kunnen lid worden door hun naam, geboortedatum en e-mailadres achter te laten via Facebook of te mailen naar nln@kro-ncrv.nl.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van No Limits Network of op de Facebook-pagina.

Deze pagina is een onderdeel van: