Nieuws

Oproep: Word jij ambassadeur in het jeugddomein?

02 september 2019

Werk je in de jeugdhulp,. ben je enthousiast over je vak en laat je dat ook graag zien en horen? Dan is de leergang Ambassadeur Jeugd, van de beroepsverenigingen BPSW, NIP en NVO, echt iets voor jou. Tijdens de leergang ontwikkel je je tot een ambassadeur die kansen ziet en benut om het jeugddomein op de kaart te zetten.

ambassadeursjeugddomein

De leergang is bedoeld voor professionals binnen de jeugdhulp of jeugdbescherming die trots zijn op hun vak. Denk aan: jeugd- en gezinsprofessionals, psychologen, (ortho)pedagogen, ambulant begeleiders, jeugdbeschermers, jongerenwerkers en andere professionals op vergelijkbare functies.

Tijdens de leergang vergroot je je kennis over het jeugddomein. Je kent de actuele discussies die er spelen en weet hoe je je ertoe verhoudt. Je ontmoet collega’s met verschillende achtergronden en wisselt kennis uit.

Daarnaast:

  • Ontwikkel je je profilerings- en leiderschapskwaliteiten.
  • Professionaliseer je je presentatievaardigheden.
  • Vergroot je je netwerk van mensen die lokaal, regionaal en landelijk invloed hebben in het jeugddomein.
  • Wordt de meerwaarde van samenwerking met collega’s met een andere expertise concreet 
  • Leer je effectief omgaan met (social) media.

Meer informatie over de leergang en de aanmeldprocedure is te vinden in de flyer die als bijlage aan dit artikel is toegevoegd. Aanmelden voor de leergang kan tot uiterlijk 1 november 2019. 

 

Foto van Maartje van der Rijt
Wil je meer weten?
Neem contact op met Maartje van der Rijt

Deze pagina is een onderdeel van:

Thema: