Nieuws

Pluryn presenteert nieuwe informatiebrochure SGLVG

07 december 2016

Mensen met een mix van ernstige gedragsproblemen, een ontwikkelingsachterstand en psychische problematiek (SGLVG) kunnen voor ondersteuning terecht in een van de derdelijns voorzieningen van Pluryn. De nieuwe brochure ‘Ik werk aan een zo zelfstandig mogelijk leven’ informeert over de specialistische zorg en behandeling die Pluryn biedt op de locaties Het Hietveld, Kemnade en Wapenveld en ook ambulant.

Veel mensen met complexe zorgvragen komen naar Pluryn voor een volgende stap in hun leven. Ze stromen door vanuit een orthopedagogisch behandelcentrum of hebben een behandeling in een BORG-instelling, justitiële inrichting of psychiatrische kliniek achter de rug. Terug de samenleving in gaat (nog) niet. Pluryn gaat op zoek naar hun mogelijkheden en talenten. Het individuele doel van de cliënt is daarbij leidend. Het blijkt dat veel mensen een ontwikkeling naar een lichtere vorm van zorg kunnen doormaken.

Alle informatie is te vinden in de nieuwe SGLVG-brochure. De nieuwe brochure sluit aan op eerder verschenen WMO-informatiebrochure ‘Ik werk en maak mijn eigen keuzes’ en de jeugdzorgbrochure ‘Ik bouw aan mijn toekomst stap voor stap’.

Deze pagina is een onderdeel van: