Nieuws

Routekaart Coronamaatregelen

15 oktober 2020

Deze week heeft de Rijksoverheid een routekaart coronamaatregelen gepubliceerd. Deze routekaart geeft de maatregelen aan voor de vier verschillende risiconiveaus. Van deze routekaart is zowel een publieksversie, als bestuurdersversie beschikbaar.

persoon heeft een mondkapje op

Het Dashboard Coronavirus brengt in beeld hoe het coronavirus zich ontwikkelt.  Op de website van het Dashboard Coronavirus wordt het risiconiveau per veiligheidsregio weergegeven. Op basis van een aantal indicatoren wordt per regio het risiconiveau bepaald van 'waakzaam' tot 'zeer ernstig'.
Medio oktober is hier, na de persconferentie van het kabinet, de Routekaart Coronamaatregelen aan toegevoegd. De routekaart geeft aan welke maatregelen bij de verschillende risiconiveaus moeten worden genomen. Van deze routekaart is zowel een publieksversie,  als een bestuurdersversie beschikbaar via onderstaande link. Naast maatregelen die altijd worden genomen, geeft de bestuurdersversie ook een overzicht van de mogelijk aanvullende maatregelen. Of deze aanvullende maatregelen ook daadwerkelijk ingaan hangt af van de specifiek situatie in die regio. 

Portretfoto Aart Bertijn
Wil je meer weten?
Neem contact op met Aart Bertijn

Deze pagina is een onderdeel van: