Nieuws

Save the date! OplossingenLab 7: Onderwijs-zorg

22 april 2021

We zoomen in dit OplossingenLab in op het gemeenteperspectief, een regulier en speciaal onderwijs-zorgcentrum en de praktijk van interprofessioneel samenwerken.

Kinderen met handicap in reguliere klas.jpg

Datum: 15 juni van 9.00 tot 11.30 uur
De bijeenkomst vindt online plaats. 

Voor wie?
Het OplossingenLab is voor partners die betrokken zijn bij de inhoud, organisatie en financiering van zorg in onderwijs of onderwijs in zorg voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking. Deze bijeenkomst is gericht op de samenwerking en ontwikkeling in de regio. Nodig daarvoor ook je samenwerkingspartners uit. Je kan ook andere betrokkenen als samenwerkingsverbanden, zorgverzekeraars en -kantoren (CIZ) uitnodigen. 

Deelnemen en meer informatie
Aanmelden kan vanaf nu al via deze link. Het programma volgt uiterlijk 7 juni. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Vincent Fafieanie (V.Fafieanie@nji.nl), Jasper Swuste (j.swuste@gespecialiseerdonderwijs.nl) of Willemijn Verhave (wverhave@vgn.nl), Desiree Capiteijns (Desiree.Capiteijns@vng.nl)

Oplossingenlab 7 wordt georganiseerd door het Nederlands Jeugdinstituut (NJi), de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), Sectorraad GO! en in samenwerking met de zorgconsulenten en DSP/Oberon.

Deze pagina is een onderdeel van:

Thema: