Nieuws

Terugkijken: VGN webinars over vaccineren

21 januari 2021

Op dinsdag 19 januari organiseerde de VGN twee webinars over vaccineren. Een webinar voor mensen met een beperking en ouders en verwanten en een webinar voor zorgmedewerkers. Beide webinars zijn hieronder terug te kijken. Daarnaast vind je op deze pagina een gespreksleidraad over vaccineren en websites met meer informatie over vaccineren.

Webinars over vaccineren

Webinar vaccineren voor mensen met een beperking, ouders en verwanten

Webinar over vaccineren voor zorgmedewerkers

Gesprekleidraad vaccinatie

Er zijn veel verschillende opvattingen over vaccineren. Het is ook niet vanzelfsprekend dat iedereen zich wil laten vaccineren. Misschien omdat er informatie mist. Misschien zijn er twijfels of spelen overtuigingen een rol. Het is belangrijk om hierover met elkaar in gesprek te gaan, zodat je van elkaar weet hoe je er in staat. Dus ga met elkaar het gesprek aan, zónder elkaar te willen overtuigen. Dat is best een uitdaging. Het vraagt moed en geduld. Deze leidraad helpt je op weg.

Meer informatie over vaccineren

Wij doen ons uiterste best om de vragen die het meest gesteld werden tijdens het webinar te beantwoorden. Deze vragen en antwoorden zullen we hier toevoegen. Daarnaast is er meer informatie over vaccineren te vinden op:

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink

Deze pagina is een onderdeel van:

Thema: