'Trots op ons werk’ nieuwe uitgave van PlurynWerkt

‘Trots op ons werk’ is een nieuwe periodieke uitgave van PlurynWerkt. Onder de naam PlurynWerkt bundelde Pluryn alle activiteiten op het gebied van arbeid en opleiding. Daarmee creëerde de organisatie één voordeur naar werk. Dat is wel zo handig voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, die hun weg willen vinden naar een baan: betaald of onbetaald. Met PlurynWerkt speelt Pluryn in op de transitie AWBZ-Wmo en de invoering van de nieuwe Participatiewet.

PlurynWerkt zet zich in voor mensen met een arbeidshandicap en mensen met complexe problematiek. Uitgangspunt zijn de dromen, kansen en mogelijkheden die mensen hebben. Regelmatig komen er nieuwe initiatieven op het gebied van werken en leren bij. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: de ontwikkeling van mensen staat centraal.

In ‘Trots’ valt te lezen hoe Pluryn dat doet. Lezers maken kennis met de maatschappelijke ondernemingen, zoals Buurtmarkt Breedeweg en BliXem in Nijmegen. Maar ook met de beroepsopleidingen van REA College, de Talentenexpeditie en het reïntegratiebedrijf en coachingsbedrijf Jobstap.

Een exemplaar van Trots op ons werk lezen of aanvragen? Kijk op www.pluryn.nl