Nieuws

Update campagnemiddelen Ik Zorg

19 november 2018

Op 1 november startte de landelijke campagne Ik Zorg. Om zoveel mogelijk aandacht te genereren voor de campagne, is er een toolkit beschikbaar met campagnelogo’s en voorbeelden. Deze toolkit is nu verder uitgebreid. 

Postergenerator 

Deze staat online! De postergenerator is te openen via https://postergenerator.ontdekdezorg.nl en ook terug te vinden op de campagne pagina. Via de postergenerator kun je jouw eigen Ik Zorg poster maken!   

Tv-commercial en radiospots 

Misschien heb je ze al gezien en gehoord! De Tv-commercial en radiospots die speciaal voor de campagne zijn ontwikkeld. De radiospots zijn ingesproken door twee deelnemers aan de campagne. Doel van de spot is zoveel mogelijk mensen naar de website te genereren. Op de campagne pagina kun je de tv-commercial downloaden. Beluister de radiospots onder dit bericht.

Online en social media

Voor online en social media waren er al verschillende middelen beschikbaar. Deze middelen worden continue aangevuld en kun je inzetten om digitaal aandacht te schenken aan de Ik Zorg campagne. Houd hiervoor de campagne pagina goed in de gaten.   

Hoe doe je mee? 

We roepen organisaties én medewerkers op om de Ik Zorg middelen te gebruiken. Zo word je zelf ook ambassadeur van de campagne, promotor van je vak/beroep en van de gehandicaptenzorg in het algemeen. En stimuleer je anderen misschien wel tot een carrière (of opleiding) in de gehandicaptenzorg.  

Bijeenkomst 20 december 

Op 8 november organiseerde de VGN een bijeenkomst die in het teken stond van werven en welkom heten van medewerkers. Het werd een inspirerende middag.

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink

Deze pagina is een onderdeel van: