Nieuws

Uw ervaringen, tips en opmerkingen over de Wmo

22 oktober 2013

Wat zijn uw ervaringen met de voorbereiding op de Wmo? Waar maakt u zich zorgen over of welke tips heeft u? Om organisaties in de gehandicaptenzorg zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in hun voorbereiding op de overheveling van AWBZ-onderdelen naar de Wmo, houdt de VGN een inventarisatie onder haar leden. Laat de VGN weten hoe uw voorbereiding op de Wmo verloopt.

Op 1 januari 2015 wordt de extramurale begeleiding en waarschijnlijk een deel van de persoonlijke verzorging overgeheveld naar de gemeente. Zowel gemeenten als aanbieders zijn zich aan het voorbereiden op die verandering. Een omvangrijk en complex proces.

De VGN wil leden helpen in de knelpunten die ze ervaren in de voorbereiding van de AWBZ naar de Wmo. Waar maakt u zich zorgen over? Wat gaat er niet goed in de samenwerking met de gemeente? Heeft u tips of opmerkingen? Uw input kunnen wij aankaarten bij onze contacten op landelijk niveau. Ook kunnen we u adviseren in vraagstukken die u heeft.

Via onderstaand formulier kunt u ons laten weten wat u kwijt wilt over uw ervaringen met de voorbereiding op de Wmo. Wilt u liever rechtstreeks met iemand van de VGN spreken over de Wmo? Neem dan contact op met: