Nieuws

Vacature projectmedewerker landelijk actieplan zeggenschap en veerkracht

25 mei 2022

Als verzorgende, verpleegkundige, verpleegkundig specialist of begeleider je stem laten horen. Zelf beslissen als het over jouw vak gaat. Meepraten, meebepalen en invloed uitoefenen. Het maakt de kwaliteit van zorg én de tevredenheid over het werk beter. Daarom hebben de beroepsverenigingen en werkgeversorganisaties een Landelijk Actieplan Zeggenschap opgesteld. Een gezamenlijk plan om de professionele zeggenschap van zorgverleners merkbaar te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen. Met het actieplan willen we niet alleen praten over zeggenschap, maar het vooral doen!

Overleg

Zorgorganisaties kunnen dit jaar nog financiering krijgen om samen met de verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten en begeleiders hun zeggenschap en veerkracht een flinke impuls te geven. Zij kunnen hiervoor een subsidievoorstel indienen om zeggenschap in de eigen organisatie een flinke stap verder te brengen. Op individueel, team- of organisatieniveau. De deelnemende zorgorganisaties brengen we met elkaar in contact in een landelijk leernetwerk. En we ontwikkelen leerlijnen en een kennisplatform om de kennis te verspreiden naar zorgverleners in het hele land. Zo versnellen we impact op dit belangrijke thema en zorgen we dat we allemaal al snel de vruchten plukken van de nieuw verworven inzichten en goede voorbeelden.

Projectmedewerker gezocht

Om dit in goede banen te leiden zoekt het Landelijk Actieplan Zeggenschap een projectmedewerker met ervaring als verpleegkundige, verzorgende, verpleegkundig specialist of begeleider in de GGZ of verstandelijk gehandicaptenzorg. Iemand die graag bijdraagt aan het versterken van zeggenschap en veerkracht in de directe patiëntenzorg.

Het Landelijk Actieplan Zeggenschap biedt onder andere de kans om vanuit je huidige werk te ontdekken of dit werk iets voor je is. Detachering tot 31 december 2022 naar het landelijk actieplan zeggenschap en veerkracht vanuit de organisatie waar je nu werkzaam bent. En een vergoeding die in overeenstemming is met de zwaarte van de functie, passend binnen de financiële kaders van het programma.

Voor de gehele vacature verwijzen we je graag naar de bijlage onder dit artikel.

Geïnteresseerd in deze functie?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en herken je je in bovenstaand profiel? Dan kun je jouw belangstelling aangeven door je korte motivatie en CV naar info@actieplanzeggenschap.nl te mailen. Vermeld als onderwerp ‘Vacature projectmedewerker actieplan zeggenschap’. Heb je nog vragen? Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Annamarike Seller-Boersma, programmaleider landelijk actieplan zeggenschap & veerkracht, telefoon 06-42087226 en Kirsten Janssen-Beentjes, strategisch adviseur, telefoon 06-13809360. Per mail bereikbaar via info@actieplanzeggenschap.nl.

Maarten Hüttner
Wil je meer weten?
Neem contact op met Maarten Hüttner

Deze pagina is een onderdeel van: