Nieuws

Verbinding onderwijs-zorg: Nieuw OplossingenLab. Meld je snel aan!

01 maart 2020

Werkt u in de verbinding tussen onderwijs en zorg voor of met kinderen met een ernstige meervoudige beperking? Wilt u van andere regio’s leren en bent u bereid om op een creatieve manier oplossingen te zoeken, samen met uw partners uit de regio? Als u vanuit een gezamenlijke ambitie een passend onderwijs-zorgaanbod wilt ontwikkelen, kom dan - samen met collega’s uit uw regio - naar de vierde bijeenkomst van het OplossingenLab.
Laat u inspireren door collega’s uit het land en zet het om naar een verantwoord vervolg voor uw regio.

Lefgozers, ondernemers en op-safe-spelers
Na de eerdere OplossingenLabs is er volop beweging gaande. In deze vierde editie worden we geïnspireerd door de verhalen vanuit onderwijs en zorg, gemeenten en samenwerkingsverbanden uit de Gooi en Vechtstreek, de Hoekse waard, Haarlem, Kampen en Leiden. Aan de hand van deze verhalen gaat u aan de slag met de insteek die bij u en uw regio past. Als lefgozer, de evenwichtige ondernemer of als op-safe-speler. Ook de ministeries van OCW en VWS zijn bij ons te gast om te vertellen over de actuele stand van zaken aan de diverse landelijke onderwijs-zorg-tafels. 

Voor wie?
Het OplossingenLab is voor partners die betrokken zijn bij de inhoud, organisatie en financiering van zorg in onderwijs of onderwijs in zorg voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking. Deze bijeenkomst is gericht op de samenwerking in de regio. Om voor uw regio aan de slag te kunnen is het noodzakelijk dat u samen met uw partners komt. U kunt ook andere betrokkenen als samenwerkingsverbanden, zorgverzekeraars en -kantoren (CIZ) uitnodigen. Meld u daarom samen aan!

Aanmelden en meer informatie
Meld u nu aan voor OplossingenLab 4 via deze link. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Willemijn Verhave (wverhave@vgn.nl)

Deze pagina is een onderdeel van:

Thema: