Nieuws

Wij zoeken op korte termijn een secretaris voor het Forensisch Netwerk

25 oktober 2022

Vanwege het vertrek van de huidige secretaris zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaris voor het Forensisch Netwerk. Het Forensisch Netwerk is een samenwerkingsverband tussen drie brancheorganisaties; de Nederlandse ggz, Valente en VGN. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij een groot aantal instellingen die forensische psychiatrische zorg leveren.

logo in groen en zwart
Forensische Zorg werkt

Gezamenlijke belangenbehartiging

Als Secretaris Forensisch Netwerk bewaak je het proces van de gezamenlijke belangenbehartiging en stem je daarover af met de voorzitter en de overige leden van het FN. Je hebt een belangrijke rol in het organiseren en het voorbereiden van (bestuurlijke) overleggen ten behoeve van een optimale besluitvorming en betrokkenheid van de drie branches. Je faciliteert de besluitvorming en draagt bij aan goede verslaglegging. Hierbij werk je nauw samen met beleidsadviseurs van de zorgbranches. Onder meer door het faciliteren van hun inbreng op het gebied van financi├źn, juridische zaken, landelijke samenwerkingsprojecten e.d.

Ben je geïnteresseerd?

Meer informatie over deze functie lees je in bijgevoegde vacaturetekst. Het betreft een aanstelling voor 12 tot 16 uur per week. Je kunt reageren tot en met 1 november 2022.

Han Huizinga
Wil je meer weten?
Neem contact op met Han Huizinga

Deze pagina is een onderdeel van: