Nieuws

Word lid van de VGN e-Learnshop

19 maart 2015

Steeds meer VGN-leden maken gebruik van e-learning om hun medewerkers op te leiden. Dankzij de VGN e-Learnshop kunnen zij nu heel gemakkelijk digitale opleidingen voor hun medewerkers afnemen.

De VGN e-Learnshop is een webshop waar organisaties digitale opleidingen (e-learning) over de gehandicaptenzorg kunnen aanbieden en afnemen.

Categorieën e-learning

Verschillende opleiders hebben hun e-learning toegevoegd aan de VGN e-Learnshop. De opleidingen zijn gegroepeerd in verschillende categorieën:

  • cliëntgroepen: bijvoorbeeld e-learning over autisme;
  • veiligheid: onder andere over medicatie toedienen en omgaan bij brand;
  • welzijn: denk aan e-learning over interculturalisatie;
  • verpleging & verzorging: bijvoorbeeld over handelingen als bloedglucose bepalen en blaasspoelen.

Daarnaast is er ook e-learning over bijvoorbeeld werken met Office, managementstijlen etc.

Met de VGN e-Learnshop hebben gehandicaptenzorgaanbieders dus ontzettend veel relevante e-learning binnen handbereik.

Abonnement

Om de webshop kostendekkend te houden, moeten organisaties een abonnement afsluiten op de VGN e-Learnshop. Dit kost op dit moment € 2.500,- per deelnemende organisatie per jaar, maar dit bedrag wordt lager als meer organisaties gaan deelnemen.

Voordelen

Welke voordelen heeft u bij een lidmaatschap op de VGN e-Learnshop?

  • Een inkoopvoordeel van minstens 15% ten opzichte van de reguliere tarieven van aanbieders.
  • Besparing van tijd en administratieve romslomp, doordat u zelf geen contracten meer hoeft af te sluiten met verschillende partijen.
  • De opleidingen in de VGN e-Learnshop werken in alle leermanagementsystemen (LMS). Het maakt dus niet uit van welke digitale leeromgeving uw organisatie gebruikmaakt. Als u geen eigen digitale leeromgeving heeft, maakt dat ook niet uit. De e-learning kan ook worden afgespeeld in de VGN e-Learnshop zelf.
  • Altijd de meest up-to-date versie van e-learning. Als uw organisatie een eigen leermanagementsysteem heeft en u heeft bijvoorbeeld vorig jaar e-learning gekocht van Noordhoff, maar Noordhoff doet in de tussentijd een update, dan heeft u niet de laatste versie. Via de VGN e-Learnshop heeft u dat wel.

Meer informatie en een abonnement afsluiten? Kijk op elearnshop.vgn.nl of mail naar Jan Visscher, jvisscher@vgn.nl.

Deze pagina is een onderdeel van: