Nieuws

ZorgRie vernieuwd!

Leestijd: 1 minuten
05 juli 2021

In de zorg is gezond en veilig werken essentieel, soms zelf van levensbelang. Zorgmedewerkers worden blootgesteld aan arbeidsrisico’s zoals fysieke belasting, werkdruk, agressie en biologische agentia. Welke risico’s zorgmedewerkers lopen binnen de organisatie wordt in kaart gebracht door middel van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E).

nieuwe innovatie

De RI&E legt niet alleen nauwkeurig alle arbeidsrisico’s vast, er wordt ook nagedacht over hoe deze risico’s beperkt dan wel weggenomen kunnen worden. Een RI&E is naast een wettelijke verplichting dus ook een verstandige keuze; het verkleint de kans op ongelukken en verzuim.

ZorgRie vernieuwd!

Afgelopen (Corona-)jaar heeft bewezen hoe belangrijk de veiligheid van de zorgmedewerkers is. ZorgRie is al jaren de erkende branche-RI&E voor de belangrijkste sectoren in de zorg, ook de gehandicaptenzorgsector. Afgelopen jaar heeft KMO Solutions geïnvesteerd in productinnovatie. ZorgRie heeft een volledig nieuw uiterlijk gekregen en de gebruiksvriendelijkheid is aanzienlijk verhoogd. Daarmee kost het de zorgmedewerker dus veel minder tijd om de RI&E uit te voeren.

Wat betekent dit voor jou?

Maak jij al gebruik van ZorgRie? Dan word je op korte termijn overgezet op de nieuwe versie van ZorgRie. Je ontvangt hierover spoedig bericht vanuit KMO solutions.

Beschik je nog niet over een (actuele) RI&E? Wil je de RI&E naar een hoger niveau tillen? Of ben je benieuwd naar de vernieuwde ZorgRie? Neem contact met KMO Solutions op voor de mogelijkheden of neem eerst een kijkje op de website www.zorgrie.nl

Deze pagina is een onderdeel van: