Webinars over nieuwe leertrajecten van de VGN academie

Webinar afbeelding.

In de komende maanden organiseert de VGN academie webinars over het implementeren van nieuwe leertrajecten van de VGN academie.

Om onze deelnemers optimaal te informeren en te ondersteunen bij de implementatie van de nieuwe leertrajecten nodigen we gedragskundigen, leidinggevenden, trainers en opleidingsadviseurs leren & ontwikkelen uit voor een online presentatie en workshop.

Ieder leertraject wordt geïntroduceerd door een online presentatie (duur: 1 uur), verzorgd door het ontwikkelbureau en (een deel) van de redactieraadsleden. Deze online presentatie bevat informatie over de bouwstenen van het leertraject (opbouw, didactiek en inhoud). Daarop volgt de online workshop over het toepassen van het leertraject (duur: 1,5 uur). Deze online workshop is interactief en gericht op het inzetten van de bouwstenen in de eigen organisatie of het eigen team. Bij voldoende aanmeldingen worden er online groepen gemaakt voor functionarissen met geen of weinig ervaring met de VGN academie en ervaren functionarissen die verdieping zoeken. 

Aanmelden kan voor de presentatie alleen of voor de presentatie én de workshop. 

Op dit moment is er geen presentatie (en workshop). Zodra er nieuwe presentaties komen, zullen wij deze hieronder vermelden. 

  • 15 januari 10.00 uur - 12.30 uur - Leertraject Verlies & rouw (gesloten)