Programma Prestatiecodes Jeugd Webinar

Minder prestatiecodes in de jeugdzorg: hoe werkt het en wat levert het op? (heeft plaatsgevonden)

10:00 11:30
online

Tijdens dit webinar vertellen we je alles over het nieuwe model prestatiecodes jeugd! Met dit model – dat wordt uitgewerkt in een nieuwe wettelijke regeling – wordt de administratie voor zorgverleners, gemeenten én aanbieders stukken eenvoudiger.

Paarse Krokodil
getekende afbeelding van een paarse krokodil


MODEL PRESTATIECODES JEUGD
Vanuit het Programma Productcodes heeft een brede groep professionals uit het hele werkveld van de jeugdhulp, jeugdbescherming en jeugdreclassering gewerkt aan een nieuwe aanpak. Een aanpak die het proces versimpelt en daardoor meer ruimte biedt voor maatwerk en goede zorg. 

Tijdens het webinar presenteren we met trots het resultaat: het model prestatiecodes jeugd. Een eenvoudig, landelijk uniform toewijzings- en declaratiesysteem voor het jeugdveld. We vertellen hoe het model tot stand is gekomen en hoe het werkt. Verschillende programmaleden laten vanuit het oogpunt van de zorgprofessional, de gemeente en de aanbieder zien wat het model in de praktijk betekent. Het webinar start met een inleiding door Rita Verdonk als programmaleider prestatiecodes jeugd. Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chat. 

AANMELDEN
Via deze link kun je je aanmelden: Model prestatiecodes jeugd (royalcast.com)
Je ontvangt dan een link om het webinar te bekijken.
Ben je verhinderd? Het webinar wordt opgenomen en is op een later moment terug te kijken.

We zien je graag op 30 november!

Mede namens VWS, VNG, Jeugdzorg Nederland, FNV, CNV, VGN, de Nederlandse GGZ en alle leden van het programma productcodes,

Rita Verdonk – programmaleider prestatiecodes jeugd

Han Huizinga
Wil je meer weten?
Neem contact op met Han Huizinga