Digivaardig in de Zorg Webinar

Webinar Digivaardig in de Zorg (heeft plaatsgevonden)

10.00u 11.00u
Online

Op 6 april 2022 verzorgt Digivaardig in de Zorg van 10 tot 11 uur een webinar speciaal voor de gehandicaptenzorg. Er zullen ervaringsverhalen uit de gehandicaptenzorg worden gepresenteerd en er wordt algemene informatie geven over het opzetten van een project Digitale Vaardigheden en de daarvoor beschikbare hulpmiddelen. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Iedereen die vanuit de eigen functie geïnteresseerd is en wil bijdragen aan het digitaal vaardiger maken van medewerkers in de gehandicaptenzorg is welkom.

logo digivaardig in de zorg

Tijdens dit webinar delen gehandicaptenzorgorganisaties die al langer bezig zijn met bewuste ontwikkeling van digitale vaardigheden hun ervaringen, tips en tricks. Simone Freijer, projectleider bij Middin vertelt haar ervaringen en Programmamanager Suzanne Verheijden (zelf afkomstig uit de gehandicaptenzorg) informeert je over de succesfactoren van een project Digitale vaardigheden. Ook laat zij zien welke ondersteuning Digivaardig in de Zorg biedt voor een project. Want waarom zou je zelf het wiel uitvinden?

Oriënteer je je op dit onderwerp? Wil je een vliegende start maken met een project Digitale Vaardigheden? Of ben je al bezig maar zoek je tips om nog meer effect te bereiken? Schrijf je snel in: https://www.digivaardigindezorg.nl/event/ervaringen-delen-gehandicaptenzorg/ !

Zie ook ons nieuwsbericht Webinar Digivaardig in de zorg | Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (vgn.nl)