Nieuws van leden

In 2024 geen landelijke Special Media Awards

19 februari 2024

Dit jaar is er in november geen uitreiking van de Special Media Awards. Dat is jammer voor iedereen die bezig is met media, dit jaar graag mee wilde doen en kans wilde maken op een award. In 2025 hopen we wel weer landelijke mediaprijzen uit te reiken. Als we zeker weten dat het doorgaat lees je dat op onze website en de social mediakanalen van de Special Media Awards.

Special Media Awards

De Special Media Awards zijn de landelijke mediaprijzen voor mensen met een verstandelijke beperking. De uitreiking is een initiatief van zorgorganisatie Amerpoort. Van 2019 t/m 2023 werden in november, tijdens de Week van de mediawijsheid, de mediaprijzen uitgereikt in Beeld & Geluid in Hilversum. 

Ook goed nieuws!

Er is ook goed nieuws: wij hebben samenwerking met organisatie Klare Koek een handboek gemaakt voor medewerkers van zorgorganisaties. 

Sonja Heijkamp: “Het is belangrijk om aandacht te blijven geven aan media. Met het handboek hopen we dat te stimuleren bij organisaties. Mediatalenten kunnen zeker ook regionaal in het zonnetje gezet worden.”

Het handboek met de titel ‘Stap in Beeld’ is speciaal gemaakt om zelf een mini Special Media Awards te organiseren met uitgebreide handleidingen, handige tips en checklijsten. Kijk voor meer informatie en/of het bestellen van het handboek op de website van de Special Media Awards

Dagmar Hilhorst, student communicatie en multimediadesign bij Klare Koek; “het handboek heb ik met veel plezier gemaakt. Om tot een goed resultaat te komen heb ik verschillende mensen uit de praktijk gevraagd waar behoefte aan is en wat handig zou zijn. Ik ben trots op het eindresultaat en hoop dat er veel mediatalenten in beeld zullen stappen.”

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink

Deze pagina is een onderdeel van: