Catering van het Land beste Amsterdamse werkgever voor mensen met arbeidsbeperking

Afgelopen donderdag 19 september jl. vond de vierde uitreiking plaats van het Ei van Columbus. Cordaan reikt het Ei jaarlijks uit aan het Amsterdamse bedrijf dat nét dat stapje extra zet in werk voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit jaar ging de prijs naar cateraar ‘Catering van het Land’. De jury was van oordeel dat dit bedrijf zich met hart en ziel inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bruck Goede (Catering van het land) neemt de bloemen in ontvangst

Catering van het Land winnaar Ei van Columbus

Voor oprichter Bruck Goede is het heel belangrijk om binnen zijn bedrijf mensen met een beperking werk te bieden. Ze zijn een onmisbaar onderdeel van het bedrijf. Goede heeft zelf ooit een Wajong uitkering gehad.
Het Leerwerkbedrijf van Cordaan reikt de prijs uit om bedrijven erkenning te geven voor het mooie werk dat ze bieden. De Amsterdamse Internationale School (AICS), het Gemeente Vervoerbedrijf (GVB) en groothandel De Kweker zijn eerdere winnaars van het Ei van Columbus. PK Waterbouw, Artis, Catering van het Land, Makro en het Media Café zijn de nominees voor 2019. Alle vijf bieden zij kansen en aandacht aan mensen met een arbeidshandicap.

De jury werd gevormd door Perez Dalloe en Abdullahi EL Kartaoui (ervaringsdeskundige met een licht verstandelijke beperking), Vincent Koerse (operationele manager bij AICS en voormalig winnaar Ei van Columbus 2018) en Peter van Diemen (voorzitter van de jury).

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Dianne van der Veen
Telefoonnummer
06-41284280