Nieuws van leden

'En nu jij!’ weken; tijd voor ontspanning medewerkers Ipse de Bruggen

13 september 2021

Medewerkers van Ipse de Bruggen hebben met elkaar een bewogen jaar achter de rug waarin iedereen zich sterk heeft gemaakt om het Covid-19 virus zo goed als het kan te bestrijden. Een roerige tijd van emotie, onzekerheid, hoge werkdruk en soms ook heel verdrietige situaties. Met elkaar hebben zij er het beste van gemaakt. De veerkracht en de vastberadenheid die iedereen heeft laten zien in het werk in deze moeilijke omstandigheden dwingt respect af. Dus is het tijd om de medewerkers te bedanken. 

Logo Ipse de Bruggen

En nu jij

Daarom worden in de weken van 13 tot en met 24 september de ‘En nu jij!’ weken georganiseerd. Weken waarin het om de medewerkers en zijn of haar collega’s draait en die hen allemaal een vorm van ontspanning moet geven. Dat hebben zij dubbel en dwars verdiend!

Op meer dan honderd locaties activiteiten

In deze twee weken gaat een karavaan met lekkere hapjes, sport en spel, workshops en allerlei ontspannende activiteiten langs meer dan honderd locaties van Ipse de Bruggen. Uiteraard binnen de coronamaatregelen die nu gelden.

Zij maken het verschil

De ‘En nu jij!’ weken zijn er vooral om de medewerkers te helpen om weer een beetje op te laden. Echt even stilstaan bij de bijzondere tijd die achter hen ligt. Een beetje herstellen en op adem komen. Hiermee wil Ipse de Bruggen hen laten weten dat zij direct of indirect het grote verschil maken voor de cliënten die bij de organisatie wonen en werken!