Nieuws van leden

InteraktContour lanceert vernieuwde website voor mensen met NAH en hun naasten

30 november 2023

InteraktContour lanceert vandaag een vernieuwd platform voor mensen met NAH en hun naasten. Op www.verdermethersenletsel.nl staan informatieve artikelen, praktische tips en inspirerende verhalen over het leven én omgaan met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

website Veder met hersenletsel
website Veder met hersenletsel

Verder met hersenletsel

Niet-aangeboren hersenletsel brengt allerlei vragen met zich mee. De vernieuwde prikkelarme website is dan een uitkomst. Verder met hersenletsel is een platform met informatie, praktische tips en inspirerende verhalen over het leven met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Of je nu zelf te maken hebt met NAH, een naaste, een professional, of gewoon geïnteresseerd bent in dit onderwerp; Op de website vind je relevante kennis én links naar behandeling, begeleiding en zorg.

Vernieuwing

Verder met Hersenletsel bestaat sinds 2017 en was daarom toe aan een opfrisbeurt. Het uitgangspunt bij de vernieuwing van de website was dat het van toegevoegde waarde moet zijn voor mensen met NAH en hun naasten. Zij werden er dan ook nauw bij betrokken. Zoals Gert, die zelf NAH heeft. Hij is blij met het resultaat: 'Wat mij betreft is deze website echt een toegevoegde waarde. Mooie kleuren, helder lettertype en niet te druk. Heel fijn als je last hebt van overprikkeling. Ik zou hier zeker iets aan hebben.'

Initiatief InteraktContour

De website is een initiatief van InteraktContour. InteraktContour biedt mensen met hersenletsel gespecialiseerde zorg en ondersteuning met inzet van de nieuwste technologie. Je kunt bij ze terecht voor behandeling, begeleiding, dagbesteding, wonen met zorg, arbeidsre-integratie en mantelzorg.

Bekijk hier de website.